Dear World!

Det är bara att gratulera alla er som bor nära en återförsäljare av Bobo Choses för de fortsätter, i vanlig ordning, att släppa sina kollektioner i butik före nätet. Sådana lantlollor som jag får snällt vänta tills onlinesläppet den 18:e. Fast det är ju långt ifrån hela världen.

© BOBO CHOSES-AW17 CAMPAIGN-21

Hösten- och vinterns kollektion heter Dear World och är fin både till budskap och utseende. Långt viktigare än några releasedatum. Det grundläggande budskapet är att vi ska vara rädda om våra hav och vår natur. Vi ska vara rädda om våra berg och de sött doftande blommorna som växer där. Vi ska ta hand om vår luft och fåglarna som flyger fritt på himlen. Inga valrossar ska behöva dö i havet på grund av att fabriker släpper ut gifter. I stället ska det finnas fiskar i stim, bläckfiskar med sprattlande krokiga armar och små lekfulla krabbor i våra hav. Och vägen till en glad jord ligger hos våra barn. Det är hos dem framtiden vilar. Klyschigt men sant.

© BOBO CHOSES-AW17 CAMPAIGN-12

© BOBO CHOSES-AW17 CAMPAIGN-24

© BOBO CHOSES-AW17 CAMPAIGN-17

© BOBO CHOSES-AW17 CAMPAIGN-7

I LOVE YOU WORLD!

2 reaktioner på ”Dear World!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s