Modéerska Huset aw16.

IMG_2572

Ni som följt mig ett tag vet att jag har en förkärlek för vissa barnklädesmärke. Ett av dessa är Modéerska Huset och av just den anledningen så känns det lite extra kul att kunna få visa er några bilder på den kommande höst- och vinterkollektionen.

My Strawberry Place

När jag tittar på kollektionsbilderna så får jag en varm känsla av sensommar. Böljande gyllene fält som väntar på att tröskas, svalor som flyger och en himmel med fluffigt lätta moln. Det är precis den tiden på året, där sommaren och hösten möts som är min favorit. Dagarna är ännu varma men luften blir klarare och kvällarna svalare.

Jenny Modéer fångar den känslan i sina vackert illustrerade mönster och milt färgade print. Hon har gjort en höstkollektion som sticker ut på sitt egna lilla vis.

modeerska huset
”eggshell”

För att vara en höst- och vinterkollektion så är My Strawberry Place ovanligt ljus. Printet Going Home som du kan se på klänningen på den översta bilden känns som det mest klassiska höstplagget. Men så kikar man närmre och då ser man vallmoliknande blommor. Jag älskar det! Varför murra ner barnen i samma dystra färgskala som man själv klär sig i?

my strawberry field
”barley field”
IMG_2575
”the swift”

Till Linné blir Barley Field och Eggshell ett bra komplement till garderoben. Det förstnämnde kommer dessutom att matcha utmärkt till några plagg från Mini Rodinis kommande kollektion!

Lennon som klär i lite mer färg kommer att bli så fin i The Aviator. Och Eggshell-koftan. Det är nog storfavoriten! Sen gissar jag att han kommer att gilla Going Home. En sexåring och kläder med vulkaner, vad kan gå fel där?

modeerska huset höstkollektion
”the aviator”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s