Lekstugan.

Det har visst gått två månader sen jag var här inne och skrev senast. Två månader som stundtals känts som evigheters evigheter och den totala botten. Två månader som mest bestått av sömn, vila och återhämtning i kombination av såväl läkar- och psykologbesök.

Men här sitter jag nu framför datorn, ganska så fylld med energi. Jag tar dagligen små steg för att komma tillbaka och hitta ett läge som fungerar, ett läge där jag i lagom dos kan ta mig tillbaka till mig själv. Små, men för mig stora och viktiga steg.

Bloggen är mitt intresse. Jag tycker att det är kul att fundera ut inlägg, fotografera eller leta fram bilder för att sen kombinera detta i ett inlägg. Att inte orka med, eller ens ha lust med ett intresse visar lite på hur det är att drabbas av utmattning. Inget fungerar helt plötsligt, inte ens de saker som vanligtvis gör en glad.

Den senaste veckan har jag fått tillbaka lusten att fixa med saker. Helt plötsligt en dag så kände jag att jag hade både energin och tålamodet att ta mig an den fina lekstugan från Jollyroom som legat på en pall framför huset i ett par veckor. Min snälla mamma ställde upp en kväll och efter tre timmars skruvande så var lekstugan monterad!

Och titta så fin den blev!

lekstuga jollyroom

Både Linné och Lennon älskar sin lilla moderna funkislekstuga. Den förvandlades snabbt till både ett gatukök och en affär. På stugans högra kortsida finns en kiosklucka med grill och på den vänstra sidan finns det ett fönster med ett möblemang. Och ni ser ju att grillen fungerade fint! Linné har bjudit oss på långa rader av grillade burgare!

lekstuga

Nu när lekstugan väl är monterad så börjar det roliga med att fixa till den. Lite platsbyggda hyllor ska byggas inne i stugan, ett draperi ska upp och en griffeltavla ska monteras utanför kioskluckan. Min plan är även att insidan ska bli vit och utsidan ljusgrå. Martin har också påbörjat arbetet med det trädäck som lekstugan ska stå på. Där ska det finnas plats för ett litet cafémöblemang och en inbyggd sandlåda.

Åh, detta trädgårdsprojektet är så roligt! Och jag lovar att jag ska dela med mig av fler bilder under projektets gång!

 

HÄR hittar du barnens fina lekstuga!

2 reaktioner på ”Lekstugan.

  1. Heja dig! Så himla fint det blev. Kommer att bli super när ni är klara med allt. Skönt att du känner dig inspirerad igen. Jag väntar fortfarande på det här… Så tråkigt när man inte ens vill göra det som man egentligen tycker om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s