mellis

Som jag tidigare skrivit så är jag medlem i Buzzador, en portal där jag som medlem får erbjudande om att testa produkter gratis. Det låter nästan för bra för att vara sant, men det stämmer. Allt jag behöver göra efter att jag testat och berättat om en produkt är att tycka till om den.

För några veckor sedan fick jag hem kuponger på Arlas nya KESO, Protein Cottage Cheese, som precis som namnet avslöjar innehåller en högre poteinhalt än vanlig keso. Dessutom har produkten både låg fetthalt och lågt sockerinnehåll. Ett nyttigt alternativ till mellanmålssmörgåsen med andra ord.

keso protein

Jag äter egentligen inte keso. Jag tycker att både konsistens och smak är lite läbbig om jag ska vara ärlig. Men samtidigt som jag inte förknippar keso med något gott så tänkte jag att det var bra att smaka, jag menar, hur ska man annars veta om en nyhet är god eller inte?

Jag valde att testa KESO Protein Cottage Cheese med jordgubb och müsli.

arla keso

Müslin var krispig och god och jordgubbarna satte en fin sötsyrlig smak på den annars, i mitt tycke, smaklösa keson. Burken såg liten ut men när jag väl åt så kändes det som att den mättade bra.

mellanmål keso

Och faktiskt så kunde jag äta denna keso. Trots att jag säger mig inte kunna äta det. Det var inte så att jag tänkte mumsfilibabba direkt, men den var tillräckligt god för att jag skulle ta mig till att äta fler, och i sammanhanget får det nog räknas som ett bra betyg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s