molnlampor

Åh alltså, denna molnlampa!

Visst är den bara för gullig! Jag kunde bara inte låta bli att köpa en till Linné när jag såg den för några dagar sedan, och det blev precis så mysigt med den vid sängen som jag föreställde mig!

Lampan är tillverkad i någon form av ekovänlig plast och ska inte innehålla några gifter och är självklart fri både från både bly och BPA. Materialet är lite mjukare så den klarar sig fint om den hamnar i golvet en eller tre gånger och eftersom den innehåller en LED-lampa så blir den inte varm. Det går alltså fint att den ligger i sängen när barnet somnar.

Molnlampan finns även i modell jättestor, och den typ drömmer jag om! Tänk så underbart att ha den på golvet eller i fönstret… Och kolla detta äpplet, den hade ju gjort sig fint i ett påskägg, *blink-blink*.

HÄR hittar du den lilla vita molnlampan, HÄR finns den i turkos och HÄR finns den gigantiska!

 

3 reaktioner på ”molnlampor

  1. Hej, jag undrar bara om den där molnlampan verkligen är fri från PVC? Så som jag förstår det är lampan tillverkad av just PCV, dock fri från BPA. På hemsidan du länkar till kan man läsa ”Denna molnlampa är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA.”. Jag blev först superglad när jag läste att den var fri från PVC eftersom jag själv letar efter en giftfri lampa till barnrummet, men såg sedan att det inte stämmer. Blev lite fundersam på hur det egentligen ligger till, om den är PVC-fri också är det ju super, annars inte så super.

    1. Oj, nu blev jag snurrig. Har läst på olika ställen nu och det står lite olika. Eko- giftfri och barnvänlig plast, fri från BPA och bly står det på tillverkarens hemsida..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s