i ett hav av mjuk pastell 

Att få Linné att sova är inte det lättaste ska ni veta. Det bör till och med gudarna ha märkt vid detta laget…

Igår somnade Linné mitt i lunchen, vid 14-tiden tror jag. Då bar jag in honom i vår säng där han sov en timme. Inte bra. Inte bra alls!

  
Resultatet var en superpigg sömnvägrare som först vid klockan 23 stängde sina små lock för dagen. Phju. Men vad ska man göra, är han trött så är han. Och är han pigg, ja då är han det… Det känns som att det bara är att acceptera läget, eller finns det något knep att ta till? En timme på kvällen då Martin och jag skulle kunna ta en kopp kaffe tillsammans hade varit högst önskvärt!

Och om ni undrar om han sover länge på morgonen, nej. Vid 7-tiden brukar han vakna. Och han sover max 1 timme på dagen. Middagsvilan har vi försökt plocka bort men då somnar han vid 18-tiden ist för att vakna pigg som en mört vid åttasnåret… Inte så lyckat.

  
Tidigare under dagen hade Lennon lekt koja i vår säng, därav alla kuddar och täcken. Kojbygge, det är perfekt sportlovsgöra. 

Men när jag nu är inne på ämnet så är de två pastelliga kuddarna med mönster nya för våren. Visst är de fina! De kommer ifrån svenska Majvillan och är tillverkade i GOTS-certifierad ekologisk bomull. Tummen upp för det! 

  

Just nu har Ellos en kampanj där du får 100kr i rabatt för varje 500kr du handlar för. Klicka HÄR och ange koden 335707 så dras det av när du klickar dig vidare i kassan. Erbjudandet gäller även varumärken, men inte rea, elektronik och resor. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s