sommarkläder!

Trots att det bara är februari och vintergäcken nyss tagit sig upp ur jorden så tänker jag sommar. Varför inte liksom? Favoritårstiden nr.1 är ju här när som. Och då brukar allt snyggt man kikat på vara slut. Men i år är jag ute i god tid!

Låt mig presentera årets första syskonmatchande sommaroutfit!

filemon kid

De matchande linnena och Lennons shorts kommer ifrån Filemon Kid och Linné blixtshorts är från Gardner and the gang. Solglasögonen står Mini Rodini för. Detta är två outfits från härligt, coola och svenska barnklädesmärke som alla har stort miljöfokus. Kläder med maximal snygghetsfaktor och minimal klimatpåverkan!

mini rodini solglasgögongardner and the gang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s