design by voksi

I början av december fick jag hem ett väldigt trevligt paket från Voksi. I paketet låg en åkpåse med matchande bib, napphållare och napp från deras nya kollektion Design by Voksi. Kollektionen innehåller flera stycken olika designs och det var just denna, Black Ivory som föll mig i smaken. Jag tycker det är så himla fint med svart/vitt och tvärsgående ränder är en mönsterfavorit.

design by voksi

Åkpåsen är Öko-tex godkänd vilket garanterar att den är fri från farliga och skadliga ämnen, vilket såklart är väldigt bra! Om det inte är så att en produkt är tillverkad av helt ekologiska material, vilket är svårt när det kommer till produkter som denna, så är Öko-texmärkningen det man bör titta efter!

Jag upplever denna åkpåse som lätt och luftig i jämförelse med den vi hade till Lennon. Men med lätt och luftig menar jag inte att den är kall, den har vari alldeles perfekt för oss här nere i Skåne. När Linné har använd den har han haft fleecekläder och sockar, mössa och vantar på sig och det har varit alldeles perfekt i temperatur. Nu har vi ju typ aldrig under -15c och då har denna räckt gott och väl.

Tyget på åkpåsen är vind- och vattenavvisande, är det riktigt ruskigt väder så kan man även justera öppningen vid huvudet så hålet blir så litet som möjligt. Skulle det bli varmt, eller man bara behöver något att sitta på så kan man knäppa av hela locket. Och skulle den bli smutsig så slänger man bara in den i maskinen och därefter raka vägen in i tumlaren. Himla smidigt. åkpåse voksi

Biben, eller dräggellappen som jag säger, är även den godkänd enligt Öko-tex. Utsidan är i mjuk bomull och på insidan finns en absorberande lager med polyester. Eftersom Linné aldrig har saglat så har jag inte testat funktionen, han har bara använt den som en accessoar.

Nappen, som har en vit sköld och inte en svart som på bilden är av samma modell som Esskas klassiska silikon napp. Perfekt för oss eftersom att det är just den sortens nappar som Linné använder! Självklart är både napp och napphållare fri från BPA.

åkpåse voksi

Linné sitter verkligen mysigt i sin åkpåse, varje gång jag är ute och går med honom så tänker jag att jag med skulle vilja krypa ner där i vagnen och bara ha det gosigt.
åkpåse

Är du ute efter en åkpåse så kan jag verkligen rekommendera denna. Jag tycker att det känns som att man får en bra åkpåse för pengarna den kostar. Och just nu så finns faktisk hela kollektionen på rea!

Klickar du HÄR så kommer du direkt till Design by Voksi rean och anger du koden ”REA15” så får du dessutom ytterligare 15% rabatt på reapriset!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s