kvällens me&i-party

Idag var det premiär för me&i:s vår- och sommarkollektion och självklart körde jag ett litet party här hemma. Varför bryta en tradition liksom?

Det blev faktiskt lite kläder till hela familjen. Två klänningar, två kjolar, ett linne och en scarves till mig. Den här randiga klänningen var helt underbar i kvalitén, men jag fick lite pyjamaskänsla av längden. Vi får se, jag tror lite att det är en vanesak.

Linné fick ett vågrandigt set med byxa och kofta samt en härlig tröja som farmor köpte.  

Lennon fick såklart en syskonmatchande kofta och tröja men även nya mjukisbyxor och en rymdtröja. 

  
Och rymdtröjan. Den fanns som pappa-barn-matchning. Sånt älskar jag! 

  
Jag tyckte verkligen att det fanns en del riktigt fina plagg i denna kollektionen och nu längtar jag efter att få hem kläderna. En annan som också längtar är Lennon, han fastnade direkt för denna koftan! 

Och om ni undrar vad han sysslar med på fotot så har jag ingen aning, han var ganska så övertrött när jag tog denna bilden! :)

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s