bästa snåltipset till nästa års julkalender

Om ni nu tycker att jag är snål så bjuder jag på det. Själv tänker jag att jag är ekonomisk…

Men den absolut bästa tiden för att köpa adventskalendrar börjar nu! Rean är i full gång och just adventskalendrarna hamnar ofta i korgen med halva priset. Eller mer! Och då är det fyndläge – om det är en bra kalender vill säga. Vissa är bara strunt med en massa plastigt skraffs i luckorna. 

Förra vintern så fyndade jag en Lego-, en Schleish- och en Playmobil 1-2-3 kalender med rabatter från 50-70%! Och i år öppnade jag upp dem, gjorde små paket och fyllde barnens paketkalender med dessa. Billigt, bra och enkelt! För övrigt tre kalendrar fyllda med rejäla saker! 

Årets finaste kalender enligt mig är tveklöst Brios. Den är väl värd sitt ordinariepris! Men håll ett öga öppet, kanske ligger det kvar någon i en affär. Och köp den då! Om dina barn gillar tågbanan vill säga. Hemma hos oss älskar barnen den! 

brio adventskalenderbrio jul

Brukar du med fynda säsongssaker när de är lite ”off season”? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s