pastellig jul med barnsäkra ljus

Det händer en del på inredningfronten genom åren vilket tydligt syns på julpyntet. Från att allt varit rött och grönt så går pyntet hemma hos oss allt mer i vita och pastelliga nyanser. Inte enbart, men när man har allt pynt samlat så lägger man verkligen märke till en förändring.

  
Nytt för i år är detta pynt med träkulor. Jag vet ärligt talat inte om det är ett julpynt, men eftersom vi är så himla slöa med att få ner pynt så är det kanske tur. Hänger dessa uppe i april är det i varje fall ingen som tror att vi helt galna!
julpynt sonny angel christmas

En annan sak som är ny för i år, eller kanske rättare sagt  – ny för Linné – är barnsäkrade ljus. Med Lennon har det aldrig varit ett problem att ha tända ljus, men det är en helt annan historia med lillebror bus. Han är bokstavligt talat överallt.

ljus markslöjd

Och överallt kan han väl få vara. Typ. Han är en utforskare. Vi anpassar väl inte direkt hemmet efter barnen, vi tänker att de måste lära sig, men med farliga saker som med ljus till exempel så är det en helt annan sak. Det går liksom inte att chansa med säkerheten. Så numera har vi fjärrstyrda ljus. Lennon tycker typ att det är coolast i världen, han kan ju lura folk att han är en trollkarl som likt Harry Potter kan tända ljus genom att säga ”Lumos”.

Sakerna ovan finns HÄR och anger koden 325441 så får du som läsare 25% rabatt på ALLT*.

*Erbjudande gäller ÄVEN leksaker och varumärken, men inte ”gästdesigner”, elektronik, möbler och resor.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s