Linné i lampan

Som jag tidigare berättat så är jag ambassadör för leksaksaffären Kurragömma i Borås, eller online för alla oss som inte bor just där.

En av sakerna som ingår i ambassadörskapet är att testa produkter. Jag vet, det är väldigt lyxigt! Jag får knipa mig lite i armen ibland för att förstå att det är sant!

En sak som barnen har testat och tyckt till om är en alldeles ljuvlig liten snöglobsnattlampa från Djecos inredningsserie Little big room.
nattlampa djeco
Förutom att det är vit och stilren, innehåller glitter och är allmänt söt så liknar den lilla figuren faktiskt Linné!

Här på bilden så tittar Linné på lampan för första gången, och han var som trollbunden. När jag startade den och glittret började snurra runt i takt med att färgen förändrades så sa han bara Waaaaooow!. Jag kan meddela att det inte fungerar att använda denna som nattlampa till Linné, han blir helt uppspelt och ska bara sitta och titta på den.
snöglob djeco
Ja, ni ser ju själv. Så fort den sätts igång så ska han ha den!
nightligt djeco
Att den inte fungerar som nattlampa åt Linné är storebroren i huset överlycklig över. Numera tänds den nämligen upp i hans rum varje kväll. Det passar den lilla filosofen alldeles utmärkt, nu kan han somna in i drömmarnas land med ett stjärnbestrött ljus i rummet. Det är fint. Och nattlampan har timer, så den släcker sig själv – himla fiffigt!

En annan sak som är lite extra roligt med ambassadörsskapet är att jag kan få dela med mig av några av våra favoritprodukter då och då. Och först ut är denna nattlampan – under dagen kommer jag att lägga ut en GIVEAWAY på Instagram. Kanske är det just du som får en?

Gillar man inte vitt så värst mycket så finns det flera olika att välja mellan -> HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s