en höstig outfit

bobo choses foxI takt med att hösten gör avtryck så byts sommarens ljusa kläder ut mot en betydligt mustigare färgskala. Jag är väldigt förtjust i höstens varma gula och flera nyanser tillsammans är en hit om du frågar mig!

Jackan i parkasmodell har fått tillbaka sitt foder. Jag gillar kläder som har olika skikt, det ger plaggen så himla mycket längre användningstid! Denna jackan är sen i våras men den finns fortfarande i MILK COPENHAGENS sortiment.

Byxorna från samma märke är mjuka och sköna och Lennon tycker att de är sköna. I midjan finna bra med inspänningsresår och det uppskattar jag. Nu kan Lennon använda byxorna trots att de är lite stora.

Tröjan med kvistmönster kommer ifrån Ebbe. Jag tycker att det beiga bryter av fint från allt det gula. Ett tips med Ebbe är att gå upp en storlek om man vill ha lång användningstid. En vända på ärmarna är ju dessutom bara snyggt!

Tygpåsen från Bobo Choses sammanfattar många höstfavoriter. För visst är gult och rävar höstens färg och print!
höstjacka barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s