Lennon är redo för vintern!

Äntligen så är Lennons vinterkläder inhandlade. Det var faktiskt en ganska så utdragen process om jag ska vara ärlig. Jag har hela tiden haft en ganska så klar bild på vad jag velat köpa, men att hitta just det har varit lite mindre lätt. Jag hittade ingen butik som hade allt jag önskade så Lennons vinteroutfit består av ett hopplock från flera olika märken.

Vi har valt att köpa en jacka som kan fungera både under höst och vinter. Denna svarta vinterjacka i parkasmodell kommer ifrån det danska märket MILK Copenhagen och har både en hög vattenpelare (8000mm) och god andningsförmåga (5000). Jackan är stoppad med Thermolie Plus och har tejpade sömmar.
jacka milk copenhagen

milk copenhagen jacka

 

På förskolan så kommer Lennon att ha en svart overall från Mini Rodini men hemma satsar vi på ett par thermobyxor. Eftersom jackan är svart så ville jag ha ett par mönstrade byxor och när jag såg dessa thermobyxor på ett Pomp-party så blev jag lite förälskad. Byxorna är svarta med beiga små prickar. De är stilrena samtidigt som de känns betydligt roligare än block- och enfärgade. Jag slog även till på matchande fleecefodrade vantar. Både byxor och vantar har en vattenpelare på 10.000mm och en andningsförmåga på 5000.
thermobyxor pomp de lux

fleeceunderställFörutom ytterkläderna så har jag även köpt lite mjuka fleeceplagg till Lennon. Den söta pandakepsen är ganska fiffig i modellen då den har rejäla öronlappar som man kan fälla ner. Väldigt mysigt nu på hösten innan den riktigt bitande kylan sätter in. Då får jag nog satsa på en rejälare mössa, kanske denna råttmössan? Fleecekläderna fyndade jag för 50kr/plagg på Ebbes utförsäljning tidigare i höst. De räknas nog till ett av mina bästa fynd!

Nu ska jag bara leta upp vinterkläder till Linné. En varm jacka är prio ett!

Har du något tips på en snygg jacka i strl 92?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s