boktips för de ”mellansmå” barnen

Vi läser alltid för Lennon när det är dags att sova – det är faktiskt en av våra få rutiner. Böcker och läsning är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag är så glad över att Lennon delar det intresset. Men ibland hamnar man i en period då man inte tycks hitta eller ens veta vad man ska läsa. Just precis där har vi varit nu. Och då är det ju super att be er läsare om hjälp!

super charlie

I somras läste vi ut Stora boken om Sandvargen, en helt fantastisk bok där handlingen bjuder in till samtal om både viktig- som oviktigheter. Men sedan dess har vi mest läst om de böckerna som finns där hemma. Inget fel med det, men Lennon har utvecklats och behöver lite ”mer att bita i” och jag tänker att enklare kapitelböcker med lite spänning och ”cliffhangers” nog kan passa honom perfekt.

Efter ett inlägg på Instagram så fick jag massor av fina tips och självklart tänkte jag att jag ska dela med mig av dessa!

Nu ska vi bara välja vad vi ska börja med, jag är sugen på Narnia men jag tror att vi tar en vända till biblioteket. Kanske så finns det något helt annat som Lennon fastnar för.

För er som vill ha ännu fler boktips så tipsar mina bloggkollegor Sarianne och Linda om det HÄR och HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s