jag vann!

Det händer inte särskilt ofta att jag tävlar på Instagram när det finns krav om att följa konto och dela bilder. Jag vill inte börja följa konto och dela bilder bara för att tävla. Jag vill följa konto för att jag verkligen vill följa dem. Och om jag ska dela några bilder så ska de verkligen kännas som ”jag”. 

När Wiho design presenterade en tävling på Instagram för några dagar sedan så kände jag ett ha-begär över deras nya fina kort! Superfina print i en alldeles perfekt lagom storlek! 

Jag har följt Wiho sen länge och eftersom delningsbilden kändes väldig mycket som Linnés lilla hörna så jag delade bilden. Och höll tummarna. Och vet ni, jag hade turen att vinna! Så nu ska jag välja ut fyra favoritkort! 

Wihoo!

  
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s