silikonstrutar

En suverän liten produkt man önskar att man själv kommit på är det lilla droppstoppet man sätter på glasspinnen. För ett par kronor blir man som förälder befriad från att barnet är helt nerdroppad av smält glass. Så himla praktiskt! Det är bara att gratulera den som tog patent på den lilla grejen! 

När jag såg att det kommit något liknande för glasstrutar så blev jag himla glad. Lennon har en tendens att bita av botten på struten och sen är det glass ”all over the place”. I Ullared hittade min mamma ”Cillicone” som fungerar typ som ett handtag i vilket man sätter ner struten. Fodralet är mjukt så det funkar lite som en Calippoglass, man trycker upp struten allt eftersom man mumsat i sig. Men det funkar även att skopa glass direkt i struten, som en bägare. Väldigt praktisk!

På GeKås var de väldigt billiga. Ett tvåpack kostade 29kr, så vet ni någon som ska dit så är detta en grej att skicka bud på! 

   

En reaktion på ”silikonstrutar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s