ekologiska basplagg

Jag handlar inte särskilt mycket barnkläder på H&M. Av flera olika anledningar. Jag tycker att kvalitén är sådär och jag tycker att de gör väldigt mycket könsstereotypa kläder både när det gäller mönsterdesign och modeller/storlekar. Sen gillar jag inte deras plastiga tryck. Ja, listan på varför jag väljer bort deras barnkläder kan faktiskt göras ganska lång. Men med ett undantag!

H&M har ett bassortiment i ekologisk bomull. Och dessa plagg tycker jag är väldigt bra och prisvärda! Linné har ofta en enfärgad överdel ihop med en mönstrad nederdel, eller tvärtom. 

  
  
Då och då har de även erbjudande med ta 3, betala för 2. Då brukar jag passa på att bunkra upp ett lager i kommande storlek. Jag upplever storlekarna som aningen små, så jag brukar gå upp en storlek. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s