filten. slumpen. och kärleken till eco

För ungefär en månad sedan la Jennifer (@merrymishap) ut en bild på hennes dotter Elins nya lekpläd, och det var lite som ”love at first sight” för min del. Eftersom Jennifer taggat pläden så var det inga problem att hitta dess märke, Cam Cam Copenhagen.

Cam Cam visade sig ha hur mycket fint som helst när det kommer till barninteriör. Som grädden på det moset så är företaget GOTS-certifierat. Med andra ord så är Cam Cam både snällt för ögat och för världen!

Och på tal om världen. Ibland är den himla liten. När jag kollade upp svenska återförsäljare så hittade jag till webbshoppen Scandinavian ECO som tagit in Cam Cam på den svenska marknaden. Scandinavian ECO är en relativt nystartad liten (men ack så välsorterad) shop där ledorden är ekologi och snygg design. I kombination. Älsk’ på den!

Men åter till det här med att världen är så liten. Det visar sig att det är en av min svägerskas närmsta vänner som startat och driver Scandinavian ECO. Camilla har berättat om sin vän Milla, om hennes planer osv. Sen har jag inte tänkt mer på det. Fram tills nu, då det visar sig att jag sitter och knappar hem finheter från just hennes butik! 

Det finns en risk att denna pläden hamnar i min ägo istället för hos Linné. I just love it!
Milla som driver butiken berättade för mig att hon startade upp den då hon själv tröttnat på att behöva leta runt för att hitta produkter som är bra rakt igenom. Hon tröttnade på att det nästan krävdes en liten research när hon skulle handla. Och jag förstår vad hon menar. Och jag tror att miljömedvetenheten börjar att bli ett måste för allt fler.

Eller, jag hoppas att allt fler börjar att ställa lite mer krav på produkterna vi behöver och köper. Det skulle vi alla må bättre av! 

Detta söta bäddset kommer att bli så fint i Lennons lilla dockvrå.
sittpuffar för barn
…och puffarna. Som marshmallows!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s