milk is for baby cows

Som ni vet är Linné allergiskt mot mjölkprotein och kan alltså inte äta något där någon form av mjölk finns som ingrediens. Det har ju såklart lett till att vi fått lägga om vår kost till en mer vegetabilisk sådan. 

I början tyckte jag att det kändes helt hopplöst men nu efter snart ett år med mjölkfri kost så tänkte jag att jag skulle dela med mig lite av våra favoritprodukter. Skulle det vara intressant? Det finns ju faktisk andra anledningar än allergi att ersätta mjölkprodukter med vegetabiliska sådana. 

Men idag tänkte jag börja med att tipsa om ett klädesplagg. Gissa om jag blev glad när jag hittade dessa tröjor!

  

Små mini-statement-tröjor från Oatly (tackar gudarna för deras livsmedel!). Perfekt till en mjölkfri liten! Och inte nog med att de är snygga, självklart är de tillverkade i ekologisk bomull! 

Och självklart fick Lennon med en cool tischa, han äter dock semi-mjölkfritt men supportar ju lillebroren! 

 
Shortsen och mockasinerna är med mjölkfria. Jag menar ekologiska. Tummen upp för moderna svenska företag med miljötänk! 

2 reaktioner på ”milk is for baby cows

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s