vårpepp på posten

För ett tag sedan fick jag hem en låda med vårpeppande produkter från Loppi och deras blogbag. Jag tycker att det är kul att testa nya produkter och blir lika glad varje gång jag öppnar upp kartongen.

Denna gången fick jag en rad skönhetsprodukter från RFSU, Yves Rocher och Edet. Mest nyfiken var jag, eller är jag, på hårvinägern. Tyvärr har jag inte fått tid att låsa in mig i badrummet utan några barn, men så fort jag får tid så ska jag tappa upp mig ett behövligt och avkopplande bad. 

Hallonvinägern ska tydligen rensa håret från kalkrester och göra det blankt och fint. Vi har ju otroligt kalkigt vatten där vi bor så vem vet, kanske blir mitt hår fantastiskt mycket glansigare!? Jag återkommer!

008

010

I lådan fanns det även en DVD med pingvinerna från Madagaskar. Lennon tycke att den var ”av-cool” som han sa. Efter att ha sett Martins och mitt frågande ansiktuttryck så försökte han några olika varianter tills han fick fram ”as-cool”. Själv tyckte jag att det var en skitfilm. Stök och buller mest hela tiden. Inget jag gillade alls! 

013

Däremot tokgillade hela familjen riskakorna från Friggs. Vi fick hem två olika varianter, linfrö & rosmarin och hampafrö & svartpeppar.  Jag som inte ens gillar rosmarin fastnade konstigt nog för de riskakorna! 

  
Om du har en blogg så kan du med ansöka om att få ta del av nästa LOPPIblogbag som handlar om sommaren. Den innehåller en massa fina produkter och ansöker gör du HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s