hm home för barnen

Något man kanske lätt glömmer är att det finns ganska många fina barnrumsprylar på H&M Home och deras barnavdelning. Ofta kör de lite tema på sin barnrumsinredning, just nu är det mycket hundar, skateboards och rosa fluff med fjärilar. Inga tema som faller mig i smaken. Men bortsett från det så tycker jag att de har inspirerande bilder på olika barnrumsmiljöer.

De översta bilderna är med varor som finns i butik just nu och de två nedre är bilder på kommande höstkollektionen. Det ser ut som tema med fåglar och sport. Inte heller det något för mig. Men vet ni, det spelar ingen som helst roll. Gobitar finns alltid att plocka! Och ett egenkomponerat barnrum där inspiration och detaljer är plockade från alla håll och kanter är enligt mig betydligt mer roligare och inspirerande än rum som är rakt av kopierade. Mattorna ska i varje fall jag tita närmre på i höst!

hm home kidshm home aw15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s