bilsäkerhet för den ofödda bebisen

När jag väntade Lennon berättade och visade min barnmorska hur jag skulle sätta på mig bilbältet. Jag kommer ihåg att hon poängterade att jag skulle spänna åt midjebälter under magen, ner mot låren. Självklart löd jag hennes råd.

När jag väntade Linné så hade jag hört talas om ett speciellt gravidbälte men i ärlighetens namn inte reflekterat mer över det. Men hade jag sett detta videoklippet när jag var gravid så hade jag investerat i ett!

Jag vet inte hur många gånger jag sett klippet och förfasats över hur gravidmagen liksom bara knölas ihop. Det ser fruktansvärt ut! Och då är detta krocktest gjort i en hastighet av 30km/h. Hur skulle det se ut i 50-, 70- eller 90km/h? Fy, det vill jag inte tänka på!

Vid en kollision utsätts fostret för extrema krafter! Ett gravidbälte styr bilens midjebälte bort från magen och fostret och ner mot mammans lår.

 I samarbete med BeSafe så har jag fått möjligheten att ge bort ett Pregnant iZi Fix gravidbälte till ett värde av 599 kronor. Tävlingen hittar du på mitt instagramkonto @malinsroom

Pregnant iZi Fix gravidbälte fästs enkelt och säkert fast i bilsätets ISO-fixfästen. Gravidbältet kan även spännas fast med ett medföljande band om det inte finns sådana fästen i bilen.

Missa inte denna chansen till ett säkrare bilåkande! In och tävla!

En reaktion på ”bilsäkerhet för den ofödda bebisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s