kalas och kalas och lite mer kalas

Det blir mycket kalasande för oss just nu. I tisdags fyllde Linné år, imorgon kör vi gemensam födelsedagsfest för honom och Lennon. Nästa vecka blir det ett litet kalas på Lennons födelsedag. Och sen ett barnkalas på det.

Det ska bli väldigt trevligt men man blir allt lite trött av allt fix. Imorgon lovar de fint väder så vi gör det enkelt för oss och kör på grillat. Och sen får det bli någon tårta till efterrätt. Jag får väl börja googla på mjölkfria tårtor nu för både de färdiga tårtbottnarna och marängtårtbottnarna i affären innehåller mjölk i någon form. Trist men sant!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s