skönhetsboost till en trött mamma

Den senaste tiden har jag fått möjligheten att testa en rad produkter. Alla inom skönhet och hälsa. Och den här trötta tvåbarnsmamman tackar och bockar. Lite skönhetsprodukter att piffa upp mig med och framförallt lite tid för att pyssla om mig själv är verkligen välbehövligt!

I samarbete med Kronans Apotek fick jag testa två produkter från Löwengrip Care & Color, en deodorant och en hårinpackning. Deon har jag använt ett tag nu och den är jag väldigt nöjd med, inte mycket att klaga på där inte! Inpackningar har jag bara testat en gång, då kändes den bra men jag ska testa vidare.

Från Löwengrip Care & Color fick jag även hem ett set med schampo och balsam. Detta har jag också endast testat en gång så det är lite tidigt att yttra sig. Men. Jag har väldigt känslig hårbotten och jag har inte märkt av något obehag vilket jag ofta gör. Så det känns positivt! 

 I Loppis blogbag fick jag hem allt från chokladdoppade riskakor till vaginaltabletter. Det sistnämnda hamnade i apoteksskåpet och eftersom jag inte önskar mig några underlivsbesvär så hoppas jag att de får stanna där! 

Paketet från Loppi bjöd även på en parfym och en mascara från Yves Rocher, trosor från Pierre Robert, te från Friggs och en olja för behandling av bland annat bristningar. 

Under båda mina graviditeter har jag blivit väldigt skonad från bristningar, men visst finns det några som gärna får bli mindre synliga. Oljan som jag fick ska även vara bra på ärr och jag tänker testa den på min hals, kanske finns det hopp om mirakel, kanske kan ärret bli än mindre synligt.           

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s