summer lane

Nu på onsdag släpper me&i sin Summer Lane kollektion. Jag har sett lite bilder och säger bara WOW!   Först och främst så gillar jag verkligen deras upphottade bilder. Modellen är verkligen supersnyggt stylad och bilderna känns riktigt proffsiga!

Jag har massor av kläder från me&i, många av plaggen tillhör mina favoriter. Men det mesta är svart. Eller grått. Genom åren har jag köpt flera mönstrade klänningar, men de blir oftast hängandes eftersom jag inte riktigt själv identifierar mig med så mycket färg och mönster. Men nu, nu ser det ut som att me&i gjort en blandning av detta. Lite av baskänslan med en twist av det färg- och mönstersprakande. Jag gillar. Tokgillar! 

Nytt party inbokat. Yepp, yepp! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s