kaktus kaktus

Det går mode i det mesta. Citroner, meloner och nu kaktusar. Och varför inte. Denna piggiga växt gör ju sig himla bra i tryck! Den piggar ju liksom upp…


Kaktuskläderna (body och byxa) kommer från Lindex och finns i butik just nu. Väldigt härligt material i ekologisk bomull! Nu när jag sett det på Linné så känns det som att jag kanske borde köpa på mig ett set i storlek 86! Men eftersom det kommer att komma en sommardress i samma print så talar förnuftet åt mig att vänta!


Tavlan, eller printet med kaktusen kommer ifrån Miniwilla och den ska få hänga på Lennons rum. Det blir den första växten på hans rum. En riktig levandes kaktus kommer inte på tal, jag har faktiskt aldrig förstått folk som säger att de sköter sig själv. Alla jag haft har ruttnat! Orkidéer däremot, de är lättskötta! Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s