att sy sina egna babyskor

För ett tag sedan fick jag hem ett par skor i present till Linné. Men det är inte ett par vanliga skor, utan ett par skor man syr ihop själv. När jag skriver detta så inser jag själv att det låter lite knäppt, varför köpa ett par skor som inte är ihopsydda?

Tanken med First Baby Shoes är att man ska sy sitt barn första skor som ett sätt att uttrycka sin kärlek. Eller hur jag nu ska uttrycka det. Ofta sparar man ju sina första skor och genom att kunna berätta för sitt barn att man faktiskt sytt samman dem själv gör ju faktiskt att de blir helt unika och speciella.

Jag som trodde att jag skulle dö av ansträngning och svett när jag höggravid sydde ett babynest till Linné är ju lite nervös över slutresultatet. Det måste jag ärligen medge. Men oavsett resultat så blir det en fin minnesgrej. Förhoppningsvis blir det ett par fint ihopsydda och välanvända skor. Men vi får se. Jag tänker att jag ska sy ihop dem på tågresan till Linköping om två veckor. Jag åter kommer med resultat!

first baby shoes

first baby shoes nika

shoe making kit

baby shoes champange

2 reaktioner på ”att sy sina egna babyskor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s