filips rum ~mini room tour~

Filips rum 4

Välkommen hem till Filip!

Filip, 10 månader, bor i en gammal kalkstensgård på solskensön Gotland. Hans mamma Sofie, som driver en inredningsbutik, är väldig intresserad av just inredning. Det syns ganska så tydligt i detta härliga barnrum.

Rummet som går i en sober, lite dov färgskala från vitt till en gråblå nyans känns väldigt varmt, ombonat och personligt. Och harmoniskt.

Under Filips tio levnadsmånader så har det skett en del små förändringar i detta rum, och fler blir det garanterat. Ibland tänker jag att Sofie måste sitta på ett lager med fina tavlor och prylar som hon bara kan gå och hämta och byta ut. Lite som ett rekvisitarum. För jag tycker mig alltid upptäcka något nytt fint i Sofies bilder.

Jag tycker att Filips föräldrar lyckats väldigt bra i hans rum. Det känns stilrent utan att kännas stelt. Det finns en lagom mängd med saker, inte för mycket och inte för lite. Att hitta den balansen är inte så lätt. Filips rum känns som om ett rum där det är mysigt att få vara. Ett rum där man kan leka och umgås. Jag menar, tänk bara att få mysa ner i den puffen och läsa en bok, det är nog himla mysigt!

Filips rum 1

Filips rum 8

Filips rum 7

 

Vill du se fler bilder från Filips rum så kolla in Sofies Instagram @sofienordenberger.

– – – – – – – – – – – – – – –

Inköpslista:

– Förvaringspåse i pappLuftballong Grovstickad filtKaninlampa Giraffen SophieBamsegrisen KuddarFlodhäst Mustaschmobil –  Myspöl Legoförvaring

– – – – – – – – – – – – – – –

Har du ett inspirerande barnrum som du vill dela med dig av? Maila då mig på malinsroom@gmail.com!

 

En reaktion på ”filips rum ~mini room tour~

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s