mini i meloner

För några dagar sedan skrev jag om att jag hittat ett nytt svenskt märke som gör ekologiska och GOTS-certifierade barnkläder. Nu har jag hämtat hem kläderna jag beställde och jag kan bara konstatera att de ser fantastiska ut. Än så länge så har inget blivit tvättat men Linné invigde melonkläderna direkt. Och de är nya favoriter.

bondon mini

Rosa är inte direkt Linnés färg. Allt passar en skönhet, men hans röda hår gör att han antingen försvinner in i den rosa färgen eller att det skär sig. Men dessa meloner är väldigt pastelligt blekrosa och de matchar med hans lika mjukrosa skinn. Han är verkligen fin i dessa söta meloner!

Linné

Dessa kläderna är i storlek 80/86, Linne är ungefär 75cm så de är lite stora för honom. Annars så skulle jag vilja säga att de är normala, lite åt det rymliga hållet, i storlek.

Och ni ser ju själv hur nöjd han är!

baby linné

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s