the apple of my eye

stripes  trees longsleeve
Favoritbebis i favorittröjan från me&i:s vårkollektion. Jag älskar hur hans hår lyses upp av det orangea i ränderna. Och äppleträd på det. En given succé att storlekssäkra!

meandi babykläder

randig barntröja

På Linné sitter tröjan med samma passform som me&i:s bodys. Lite smalare, eller mer åtsittande. Jag brukar aldrig råda någon att gå upp i storlek på me&i:s kläder men eftersom denna tröjan i 74/80 sitter perfekt på Linné som är 74 cm så hade jag själv köpt en storlek större om mitt barn börjat närma sig 80. Ett tips om man vill kunna använda tröjan riktigt länge. Det fina uppviket gör ju att det knappt syns på ärmarna om man vikt upp eller ej.

Byxorna som Linné har på sig är ett par gamla pop-byxor som har han ärvt av Lennon. Men liknande finns att köpa. Jag har ännu inte testat den nya babybyxan men återkommer så fort jag gjort det. De såg riktigt fina ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s