preview av me&i:s nya bebiskollektion

me&i vårkollektion

I lördags fick jag som me&i-bloggvän en liten förhandstitt på deras färgsprakande vårkollektion som släpps imorgon. I söndags fick jag se kollektionen i sin helhet tillsammans med alla härliga säljare på deras kick-off. Och det är bara att konstatera att de gjort det igen.

Enligt mig är bebiskläderna bäst i hela kollektionen. De är otroligt fina. Jag skulle till och med vilja påstå att detta är den bästa babykollektionen de gjort. Någonsin.

Men jag ska vara ärlig och säga att jag till en början inte kände mig helt övertygad. Anledningen var den bruna sparkbyxan som skymtades på deras små ”sneak peaks”.

Inte en till brun sparkbyxa var faktiskt min första tanke. Just bruna sparkbyxor har Linné så det räcker och blir över. Men vet ni. Det är en helt ny modell!

jumpsuit with apple

me&i sparkdräkt

 

Sparkbyxan sitter som tidigare modeller upptill men vid brösthöjd så blir byxan vid och pösig i modellen. Tyvärr så syns inte detta på bilderna. De tidigare raka benen och fotslut har ersatts med puffben och resårmudd. Dessutom har det kommit tryckknappar i grenen. Äntligen!

Och efter att ha testat byxorna här hemma så kan jag meddela att tryckknapparna håller samman även när byxorna sitter på. Det finns väl knappt något störigare än knappar i grenen som inte klarar av att barnet sitter!

Självklart så har det även kommit en matchande body. Med maskätit äpple.

apples & snufkins body

Till bebisarna har det även kommit en helt ny modell på byxa. Tyvärr har jag ingen helbild på dem men de var verkligen jättefina och modellen känns väldigt praktisk med stora muddarna som kan vikas upp och ner.

pants with one apple

Men tro nu inte att det bara kommer äpple. Det kommer även ränder och träd. stripes & trees longsleeve

 

Denna tröja kan matchas fint med de nya brun-vit-randiga byxorna som kommer. Och detta gott folk, detta är min favorittröja! Jag tror faktiskt inte att en bebiströja kan bli mycket finare än så här!

Det finns såklart fler bebisplagg men bilderna jag har är väldigt dåliga så jag avvaktar till dess att jag kan visa någorlunda bra bilder. Men jag kan säga som så att det kommer en jättefin ugglebody i vitt/grönt/brunt som dessutom kan matchas med en klänning till mamma.

Till helgen hoppas jag kunna ta lite bilder på Linné i kläderna. Han kommer att vara så himla fin i framförallt den randiga tröjan. Orange är ju lite av Linnés färg!

2 reaktioner på ”preview av me&i:s nya bebiskollektion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s