Torsdag = babysim

På torsdagar går Linné på babysim. En mysig stund med lek och närhet.

IMG_7528.JPG
Tillsammans med några jämnåriga små kompisar tränar de vattenvana och trygghet. Viktiga grunder när det kommer till säkerhet i vatten.

Linné gillar att duscha och lek med vattenkanna är hur kul som helst. Vattnet kittlar härligt mot huden och lockar fram små skratt.

IMG_7527.JPG
Idag testade vi en ny sak. Vi dök tillsammans! Jag hade simglasögon på mig vilket var väldigt roligt. Det roliga var ju inte att ha på glasögonen som ni kanske förstår. Utan det var roligt att se under vattnet. Linné såg nämligen så himla glad ut!

Nästa vecka kommer en undervattensfotograf och jag hoppas att hen kan få en lika glad bild som den han gav mig idag.

IMG_7529-0.JPG
Ungefär såhär glad såg min lilla grimasman ut under vattnet. Jääätteglad med andra ord!

IMG_7530-0.JPG
Idag följde min mamma och Lennon med på simmet och det är hon som har fotograferat. Hon och kameran kom inte helt överens men även om bilderna är lite suddiga så är det himla kul att ha. Vi har bilder från Lennons babysim och det måste ju vara lika.

Här på bloggen har jag lagt till extra blurr på de andra deltagarna. Så tro inte att korten blev så suddiga! Men eftersom jag inte frågat de andra om de tycker det är ok att synas på bild så gör jag så. Det hade jag själv önskat om det gällde mig.

IMG_7526.JPG
Lennon var för övrigt imponerad över sin lillebror idag. Och när jag ser på bilderna på dem båda ser de nästan exakt likadana ut. De till och med ligger lika i vattnet. Det är verkligen otroligt hur det egentligen kan bli så. Helt fantastiskt faktiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s