Syskonmatcha i tassar. Fast utan syskonet då.

I veckan fick jag hem lite kläder som jag köpte på mitt senaste me&i-party. Det var bland annat ett par bruna yogabyxor och en tasströja till Lennon och en lammpyjamas till Linné. Kläder som det andra syskonet redan har men som gör att de nu syskonmatchar.

I förmiddags tänkte jag att jag skulle fotat Lennon och Linné tillsammans i deras fina ”pawskläder” men vips så hade Lennon åkt på äventyr med mormorn. Så det fick bli på Linné.

tasströja

Jag gillar kombinationen med rött/turkost och brunt. Det blir färgglatt utan att bli för mycket. Och byxorna. Men jisses så underbara de är med sina tassar på knäna. Att detta var ett set som jag först var skeptisk till kan jag inte förstå idag. Nu skulle jag vilja säga att jag typ älskar det.

meandi paws

Idag är hårborsten nya favoritsaken att gnaga på. Han får in halva borstet i munnen. Jag gissar att det kliar skönt mot de nya tänderna och den ömmande gommen. Kanske dags att skaffa en liten tandborste som han kan gnaga på. Minns att vi gjorde det till Lennon och det blev aldrig problem att borsta hans tänder eftersom han gillade sin tandborste.

kläder paws

En annan favoritpryl, om du frågar oss vuxna i varje fall, är Bumbostolen. Han sitter fortfarande lite instabilt men i denna kan han sitta med Lennon och leka utan att vi behöver palla upp med en massa kuddar.

kläder med tassar

Och han ser ju onekligen ganska så nöjd ut!

Lennon blev väldigt nöjd han med. Det är nämligen inte bara jag i denna familjen som gillar matchningar. Jag tror nästan att Lennon är snäppet värre faktiskt. Han vill ju gärna att kalsongerna ska matcha kläderna. Så jag vet en som kommer uppskatta att få kalsonger i adventskalendern…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s