Räven har raskat rakt in i huset

Det är rävar, rävar och åter rävar. Jag tror bestämt att vi drabbats av någon form av rävfeber här hemma.

Gosedjur, kläder och nappar. Rävarna finns på det mesta i barnväg. Och det är ju inte alls konstigt. Ett vackert djur i gyllene orange färg.

IMG_5944.JPG
Faktiskt samma färg som Linnés hår. Och han är så fin i sin nya kofta. Med små öron och allt!

IMG_5942.JPG
Men det finns några rävkläder som jag är på jakt efter. Förra hösten släppte Mini Rodini detta härliga print. Jag tittade länge på mjukiskläderna till Lennon och när jag väl tänkt klart var de slutsålda. Onesien hade jag ju inte i tanken då men den skulle ju vara perfekt på Linné!

Så snälla du, om du vet någon affär som har kvar något av dessa plagg (68/74, 80/86 och 104/110) så skriv en kommentar här eller på Instagram. Och är det så att du sitter på något av dessa plagg så är jag även intresserad av begagnat så länge skicket är fint!

IMG_5938-0.JPG

IMG_5945-0.JPG

5 reaktioner på ”Räven har raskat rakt in i huset

 1. Ja rävar och rådjur är två av mina favorit djur. onesien från minirodini har ja försökt haffa förut också, hittade den på rea på en sida men väntade lite för länge såklart :( hur är tröjan från zara i storlek?

 2. Hej!
  Även här råder rävfeber men nu tycks det mesta i rävklädesväg för barn vara slut i butikerna..:( Tänkte höra om du skulle vilja sälja urvuxna rävkläder till mig och min son? Maila mig gärna i så fall!

  Vänliga hälsningar Minna

   1. Okej! Då får jag hålla tummarna att lite rävkläder kommer ut på loppisen inom kort 😉 Vill jättegärna köpa rävhoodien från Zara!

    Hälsn Minna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s