Sveriges finaste barnbutik?

Igår tog jag och Linné på tur med en fin vän och hennes lilla Vera. Efter en heminspektion, kaffe- och blöjbytar/babysaneringspaus hos Caroline så körde vi mot Höganäs, Magasin 36 och Cirkusfabriken.

Ni som följer mig på Instagram har säkert sett att jag tipsat om denna lilla webbutik då de är den enda svenska återförsäljaren av mitt favoritmärke tinycottons. Men Cirkusfabriken är faktiskt både en webbutik och en barnbutik. Typ sveriges finaste lilla barnbutik.

Cirkusfabriken

Ja liten det är den, men naggande god som man så ofta benämner godsaker. Johanna som äger butiken har verkligen lyckats att skapa en liten barnbutik fylld med personlighet och fina saker. Massor av finheter från märken som Mini Rodini, Bobo Choses, Numero 54, Lucky Boy Sunday och Miniwilla (för att nämna några) är prydligt utplacerade på gamla bord och insatta i fina skåp. Alltså jag skulle kunna tänka mig att ta hem typ allt. Och det är inte ofta jag känner så för en butik.

Cirkusfabriken

Jamen, ni ser ju själv hur fint det ser ut! Industriellt, rufft, tufft, mjukt och romantiskt på en och samma gång! En one-of-a-kind-butik helt enkelt!

Och det kan väl hända att jag fick en och annan finhet med mig hem.

malinsroom

Så om ni nu är i närheten av Höganäs så tycker jag absolut att ni ska svänga in om Magasin 36. För inte är detta den enda butiken inte. Men för att detta inte ska bli ett kilometer långt inlägg så kommer det lite mer en annan dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s