10 veckor

20140616-220942-79782719.jpg
Idag firade jag tio veckor med att rulla till sidan och flytta mig runt i gymmet. Behöver jag säga att föräldrarna var riktigt imponerade! Att ligga och träna i gymmet är en av mina favoritsysselsättningar. Roligast är det när storebror kryper ner och leker där tillsammans med mig. Jag älskar verkligen när han busar med mig!

Annat som jag gillar just nu är att leka med mina små kattskallror och att gnaga på allt som kommer i min väg.

Har jag haft en händelserik dag så sover jag från 21-04 i ett svep och efter lite påfyllning/ar så kan jag ligga och dra mig till 07-09. Om jag nu ska skryta lite om mig själv så måste jag nog säga att jag är en himla bra bebis! Och jag tror faktiskt att mina föräldrar håller med…
20140616-221633-80193668.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s