Här inne händer inte mycket, men annat är det i huvudet

Här inne har det varit fasligt tyst, ett väldigt bra tag. Livet har varit mycket. Periodvis lite för mycket. Men nu börjar saker lugna ner sig, falla på plats och komma tillrätta och vi har massor att berätta om. Tids nog.

Men jag kan börja med att berätta att vi har köpt hus och om en månad är det dags för flytt. Det är mest hus i våra hjärnor här hemma nu. Tapeter, möbler, renoveringar och en massa sånt. Renoveringstankarna står nog mest Martin för om jag ska vara ärlig. Tapeter, möbler och sånt är mer min melodi.

Först ut är Lennons rum. Och våra tankar går i vitt med starka klara accentfärger. Ekgolvet har förra ägarna lagt in och det passar fint till Lennons fina trädlampa.

20131013-141510.jpg
Trädtapeten kommer vi att sörja, men att sätta upp samma igen känns lite tråkigt. Men små idéer finns och Dotty får nog flytta in fast i mindre skala.

20131013-141800.jpg
Istället fylls nog en vägg med fluffiga moln. Och det känns bra i tanken. Kanske blir det moln till sängen med. Vem vet!?

20131013-142107.jpg
När tankarna kommer till kategorin lite sånt så spårar önskelistorna ut. Långa eller oändliga är rätt ord och önskelistorna för de närmsta åren är fulla.

20131013-142315.jpg
Ett päron för pennor eller en äppleburk för småpinaler står ganska högt på listan. Finförvaring kan man ju inte få för mycket av. Eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s