Treåringar kan visst pyssla

Vi pysslar påsk här hemma. Ja, borta med för den delen. Igår var Lennon och jag på Kyrkis och påskpysslade. Det blev långa, korta och tjocka marsipanmaskar, ett knasigt ägg och en lite tokig kyckling. Helt underbart fina!

20130328-125129.jpg

20130328-125142.jpg
Idag förbereder jag inför morgondagen. För om man är snäll så har Lennon fått höra att påskharen fyller det stora påskägget med gott när han sover. Men det blir mer än så. Små presenter ska läggas i små ägg. Och gömmas lite här och där. Det känns som att det blir en lyckad påsk!

20130328-125615.jpg

En reaktion på ”Treåringar kan visst pyssla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s