Att spara på prylar

20130114-213313.jpg
Det finns fina fördelar med att spara. Inte bara är det en liten nostalgitripp varje gång något gammalt plockas fram från sin gömma. Det kan även ge stor glädje till någon annan.

Senaste källarfyndet är de gamla byggklossarma från Brio. Brio Mec tror jag det kallades. Som en lottovinst för Lennon som just nu meckar på det mesta. Och om jag inte minns fel så finns det nog något liknande i affärerna. En toppenleksak som säkert överlever ytterligare en källarförvaring. Tids nog.

3 reaktioner på ”Att spara på prylar

  1. Jag har sparat mycket av Rebecca och Arons leksaker, det som jag tycker är värt att spara på. Speciellt då Lego och Brio Mek. Det kan vara bra att ha kvar och det blir aldrig omodernt. Jag tror nog att de kommer att uppskatta det längre fram, att det finns kvar. Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s