Är det en hon? Eller en han?

20130107-193101.jpg
Inte lätt att veta eller hur. Men gissa! Vad tror du? En flicka? Eller en pojke? En flicka sa du. Jaha, du tycker att ögonen är flickiga. Och rosiga kinder säger du. Jo det förståss. Det har du kanske rätt i.

Kanske. Eller inte.

Eller så väljer du att se förbi könet och se individen. Benämner det giraffutklädda barnet som hen. Då gör du det enkelt för dig. Du slipper gissa. Du slipper fundera. De ser bortom det oväsentliga. För just när det gäller en liten plastfigur så är det verkligen oväsentligt. Det spelar ingen som helst roll.

Hen ser ut som en liten giraff. Precis så enkelt är det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s