Lennons nya ”nanna”

Det har inte gått fort. Rysligt långsamt faktiskt… Men nu, sisådär ett år senare så är det slutfört, det där projektet med sängrenovering. Och när vi väl tog tag i det så gick det undan. På en vecka hann den gamla utdragssängen dammas av från året den stått i förrådet. Den har slipats, spacklats, slipats, målats, målats och målats ytterligare en gång.

20121111-210923.jpg
Lennon som varit med och tittat på sängens förvandling var spänd av förväntan när den skulle flytta hem. När han insåg att den skulle ersätta spjälsängen så tog det roliga slut. Likt en handvändning. Tårarna sprutade och han kramade om mig hårt, hårt. Det lilla huvudet pressade sig in i halsen på mig. Hulkandes fick han fram att han ville nanna foffan nu. Jag försökte övertyga honom att den nya sängen var mjuk och skön. Det var ganska så lönlöst.

20121111-211413.jpg
Sent efter en trevlig gåsmiddag bäddade vi ner en sovandes Lennon i den nya sängen. När klockan var 10 idag sov Lennon fortfarande. Med andra ord så ger Martin och jag sängen full pott! För hur ofta händer det att vi vaknar innan lillgullet? Och Lennon, ja han såg himla nöjd ut han med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s