Prydligt på stora varuhuset

Att sitta och titta runt på nätet så här en söndagsmorgon tillsammans med en kopp kaffe är riktigt skönt och eftersom det nog blir en tur till det stora varuhuset i veckan så krävs ju lite planering.

Lite extra glad blev jag när jag hittade Prydligt som Edholm&Ullenius har designat. Askarna är ju riktigt söta! Och block, pennor och gem skulle passa fint i skolbänken, så fort renoveringen är klar vill säga…

20121028-105440.jpg

20121028-105453.jpg
De här doftljusen med årstidsmönster är också väldigt fina. Inte så lämpliga på ett barnrum men ett höstljus hade ju gjort sig fint bland några pumpor i köket och vinterljuset skulle nog kunna passa fint på ljusfatet i vardagsrummet.

20121028-105724.jpg
Inköpslistan blir ju lätt ganska så lång när man ska till IKEA. Men en sak vi definitivt ska köpa är en brandsläckare. Brandvarnaren och brandfilten behöver en kamrat. Tända ljus går inte alltid bra ihop med katt och barn. Inte med vuxna heller för den delen… Det gäller att ligga steget före om olyckan skulle vara framme… Hu! Hemska tanke…

2 reaktioner på ”Prydligt på stora varuhuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s