Det blev verkligen ingen succé…

För ett tag sedan skrev jag om Hm:s samarbete med Unicef och spådde att det skulle bli en succé. Vilket det faktiskt först blev. Jag lyckades nämligen köpa det otroligt fina lekfältet innan det tog slut. I kundvagnen hamnade även den vita tröjan med den svarta hatten.

Tidigare i veckan hämtade jag ut paketet och det första jag såg var den vita tröjan. Men den var inte vit utan beige. Trist tänkte jag. Eftersom jag inte tyckte det var lönt att skicka tillbaka tröjan med tanke på returavgifter så hamnade tröjan i tvättmaskinen. Igår när jag hängde upp den på tork såg jag att hatt-trycket spruckit. Inte så kul.

Idag var det dags att sätta upp lektältet. Detta underbart fina lektält. Efter alla konstens regler så var tältet uppe. Och OJ så fint! Alldeles, alldeles underbart! Men… Tältet var stort, på tok för stort (130cm högt). Jag provade runt i lägenheten men insåg snabbt att vi inte kan behålla det. Eller rättare sagt, försökte prova runt. Tältet var nämligen bredare än dörrkarmarna… Det här tältet kräver alltså att vi flyttar från radhus till hus och det blir ju ett ganska stort projekt för att kunna behålla en leksak. Så jag inser att jag måste skicka tillbaka det…

Tyvärr!

20121026-144655.jpg
Men en sak har jag lärt mig när det kommer till lektält. Kolla måtten! Tydligen håller inte alla måtten a la Pippi-tält…

12 reaktioner på ”Det blev verkligen ingen succé…

    1. Nej det är det inte. Det är ett mer uteanpassat tält i nylon med myggnät och så. Mer åt det praktiska hållet! Detta känns ju inte som ett utetält men kan klart funka på trädäcket…

      1. Ja…han kanske ska ha två boende. Ett på däcket och ett litet sommarhus vid sandlådan…

  1. Hejsan! Hamnade på din blogg när jag sökte på lektält :) har du kvar det fina tältet? Och isf vill du sälja det?! :D
    Kramar Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s