Elodie Details

Vissa saker fastnar man för direkt. Så var det med svenska märket Elodie Details. Det första vi köpte till Lilla Grynet i magen var ett set med nappflaska, napp, napphållare, pipmugg, haklapp och snuttefilt i det ursnygga motivet Retro Revolution. Sedan dess har det blivit mer. Deras åkpåse är helt oslagbar. Vind- och vattenavvisande, varm och superdupersnygg på en och samma gång. Kan liksom inte bli mycket bättre i mina ögon.

När jag läste Karins blogg för en liten stund sen klappade hjärtat på lite extra. I oktober ska nämligen Elodie lansera en kollektion för barnrummet. Av bilden att döma lär det komma en hel del fint. Såklart!

20120912-205256.jpg

För ett par dagar sedan sorterade jag Lennons prylar. Helt plötsligt inser man hur stor han blivit. Hur vissa saker har gått från att ha varit obligatoriska till att vara onödiga. Precis så är det med napphållarna. Alla från Elodie.

20120912-210405.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s