Att testa cykelhjälmen

På sommarlovets första dag köpte vi en trehjuling till Lennon. En blå hederlig trehjuling i liknande modell som vi själv trampat runt på. Det gick knaggligt till en början. Men vips så byttes det lugna lunket ut mot en racerhastighet. Bara så där! Nu cyklar Lennon runt kvarteret och det går fort. Lite för fort ibland! Då är man glad att man satte på den där fulhjälmen som delades ut på jobbet. Otroligt glad!

20120906-222941.jpg

20120906-222954.jpg
Att hitta en fin hjälm som känns som en barnhjälm är typ helt omöjligt till Lennon. Han kör ju på vuxensize direkt…

2 reaktioner på ”Att testa cykelhjälmen

    1. Vi köpte först en barnhjälm på Biltema. Men den var så liten att den låg på huvudet. Gick inte att trycka ner… Den hade tjocka kuddar och nackspänne att spänna in så den borde passa minsta huvudet! Kolla där. Vår är en reflexhjälm vi fått som reklam. Men vi skulle vilja ha en med lite mönster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s