Underbara sommar, var är du?

Grå himmel och regn. Det är så tråkigt. Ofta kan det vara mysigt med dessa dagar men när de är överrepresenterade så blir man mest trött på dem. Nu vill vi ha sol så vi kan plocka fram den lilla poolen, sitta och dricka saft på trädäcket och leta efter insekter i rabatterna. Igår var just en sån härlig dag. I varje fall i några timmar. Då passade vi på!
20120714-145130.jpg
Och vi njöt. Av solen, naturen, havets brus och fina vänner. Och av doften. Doften av salt hav och solvarm tallskog skulle jag vilja spara i en glasburk. Tänk att bara kunna dra in lite sommardoft när vintern är som värst.

20120714-150051.jpg

20120714-150101.jpg

20120714-150153.jpg
De små barnafötterna förvandlades till små grävskopor på stranden och Lennon tyckte att det var otroligt kul att rulla runt med sin kompis i sandbackarna. Skratten var höga, långa och många. Och vi föräldrar fick sitta ner och hämta andan, en liten, men välbehövlig stund.

20120714-150607.jpg
Att gå ner för att känna på vattnet med en tvååring är nog bland det dummaste man kan göra. För givetvis vill tvååringen plaska och bada. Självklart nöjer den sig inte med att bara stå still och känna vågornas härliga skvalp mot fötterna.

Det blev en liten kamp, som jag vann, efter många om och men…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s