Glimten i ögat gav utdelning

Igår när vi kom ut från affären så fick Lennon syn på dem. Jordgubbarna! Ögonen började tindra och jag gjorde mig beredd på att handla. Tro nu inte att vi alltid handlar när Lennons ögon glittrar till. Men när det kommer till jordgubbar så är jag inte särskilt svårflörtad…

Lennon travade bort till jordgubbsförsäljaren, tittade på honom och log med hela ansiktet. Sen satte han sig på huk och tittade på jordgubbarna. Ögonen glittrade och det där ursöta barnleendet spred sig över hela ansiktet. Jordgubbsförsäljaren frågade Lennon om han ville ha en jordgubbe och svaret, som kom snabbt, var ett långt och självklart Jaaaa. När han väl fick gubben i sin hand så utbrast han Oooh, stooor! Tack, tack!

Tack till dig herr jordgubbsförsäljare för att du var så givmild. Det uppskattades!

20120706-235249.jpg

20120706-235305.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s