Tredje dagen i fas ett

Första fasen till ”riktig” säng är nu inledd och spjälsängens ena långsida är nedmonterad. Detta är ju otroligt spännande tycker Lennon som ska nanna mest hela tiden. Men någon sömn är det inte på tal om. Att krypa ner i sängen, bädda ner sig med snuttar och nappar är tillräckligt. När dörren till rummet stängs så hörs små steg av söta fötter. Lek i mörker går bra det med. Och när man blir påkommen kan man låtsas vara en staty, för då syns man inte… Eller så kutar man i säng i hopp om att buset inte ska hinnas upptäckas…

20120626-003446.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s