Varför Lindex?

Vi tillhör inte den skara som älskar de där färgglada plasttofflorna. Vi tycker att de är fula och plastiga. Men imorgon börjar semestern och då ska altandörren till trädäcket stå öppen så vi kan njuta till max av sommaren. Lennon har ett par jättefina, ekologiska skinnsandaler från Kavat, men de är svåra för honom att ta på utan hjälp och gummistövlarna som han kan ta på själv är ju inte direkt lämpliga sommarskor. Därför kom tanken på ett par plasttofflor. Lika enkla att ta på som gummistövlarna. Perfekt för en jag kan själv Lennon. Så idag sprang jag in på Lindex i hopp om att hitta ett par. Vilket jag gjorde. Hann bli irriterad med.

Mitt ibland badshorts och tuffa kepsar hängde de blå. De rosa sällskapades av söta bikinis och volangprydda solhattar. Hade jag bara sett de blåa hade jag nog inte reagerat. Bamse är Bamse. Men när jag såg de rosa så slog det mig. De blå är såklart tänkta till pojkar och de rosa till flickor. Varför denna tydliga uppdelning. Kunde tofflorna inte bara få vara ett par Bamsetofflor?

Nu köpte jag ju ett par blå. Inte för att Lennon är en pojke utan för att de rosa var fula. Jag stör mig – sjukt mycket!

20120618-204247.jpg

20120618-204256.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s